DualSense - ґеймпад для PS5 / blog.us.playstation.com

До кінця березня 2021 року компанія Sony справить 5-6 мільйонів консолей PlayStation 5. Це менше за стартовий тираж PS4, який склав 7,5 мільйона пристроїв.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє Bloomberg.

Читайте такожТрилогія Uncharted і пригодницька гра Journey стали безкоштовними для всіх власників PS4

Відео дня

Як зазначає видання, пандемія COVID-19 вплинула на маркетингові плани з просування PlayStation 5. Через це нещодавній анонс ґеймпада DualSense здійснювався поспіхом. Sony представила новий контролер для PS5 у своєму блозі, щоб уникнути можливих витоків інформації. Однак коронавірус не вплинув на плани щодо випуску консолі нового покоління. Таким чином PlayStation 5 повинна вийти наприкінці цього року в усіх ключових регіонах, а її виробництво почнеться в червні.

Деякі розробники вважають, що стартова вартість PS5 складе 499-549 доларів. Це пов'язано з високим попитом на дорогі комплектуючі. Однак компанія ще не прийняла остаточного рішення щодо ціни. Імовірно, Sony вирішиться продавати PS5 собі в збиток, компенсуючи втрату прибутку такими сервісами, як PS Plus та PS Now, а також продажами PS4 та PS4 Pro. На обидві консолі поточного покоління буде знижена ціна.