Гравець відвідав 7805 зоряних систем в EVE Online за 224 дні / фото Road to VR

Студія CCP Games повідомила про черговий абсолютний рекорд, який встановили в EVE Online. Гравець під псевдонімом Henrique Arnolles відвідав всі 7805 зоряних систем в знаменитій MMORPG. Подорож відняла в ентузіаста 224 дні, що неймовірно мало з урахуванням довжини маршруту.

Свій шлях користувач почав 1 лютого 2021 року. За п'ять днів він побував у всіх системах держав, включаючи сектори з низьким рівнем безпеки. До середини місяця Henrique Arnolles встиг відвідати кожен регіон з нульовим показником безпеки. А фінальної точки в псевдогалактиці Аноїкіс ентузіаст досяг 13 вересня. Під час подорожі гравець не втратив жодного корабля, що підтверджує його знання всіх тонкощів EVE Online. Досягнення користувача занесли в Книгу рекордів Гіннесса, як найшвидше відвідування всіх зоряних систем в MMORPG.

EVE Online / фото PC Gamer

Інформація про попередника Henrique Arnolles

  • Вперше подорож через весь світ EVE Online здійснила Katia Sae. Саме їй належить ідея заглянути в кожну зоряну систему гри і встановити рекорд.
  • Дівчина почала шлях в 2009 році і документувала весь маршрут. Однак вона літала в своє задоволення і не намагалася завершити подорож якомога швидше. Саме тому Katia Sae витратила майже десять років, щоб дістатися до фінальної точки.
  • Розробники встановили в EVE Online сталевий пам'ятник дівчині, як першопрохідцю.

Вас також можуть зацікавити новини: