Рольовий екшен Biomutant / фото THQ Nordic

Рольовий екшен Biomutant, який анонсували ще три роки тому, нарешті отримав дату релізу. Гра вийде на PlayStation 4, Xbox One та ПК навесні – 25 травня.

Про це розробники зі студії Experiment 101 повідомили в Твіттері.

Своєю чергою компанія THQ Nordic розкрила подробиці колекційного видання Biomutant. До нього увійде сама гра, стілбук, велика діорама, килимок для мишки, саундтрек і багато іншого.

Вміст колекційного видання гри / фото THQ Nordic

Biomutant Atomic Edition обійдеться недешево – $400. Скільки буде коштувати сама гра – розробники повідомлять пізніше.

Трейлер Biomutant

Подробиці Biomutant

  • Biomutant – це постапокаліптичний рольовий екшен у відкритому світі, де живуть мутовані тварини. Тут "чума" отруює землю і Древо Життя гине. Племена роздрібнені та розсіяні. Гравцеві доведеться зіграти ключову роль в історії цього світу.
  • Місцеві пустки, мережі підземних тунелів, гори і береги таємничих архіпелагів можна досліджувати пішки, на гідроциклі, повітряній кулі або верхи на одній з унікальних місцевих тварин.
  • Далеко не всі істоти у грі будуть доброзичливими. Так що битися доведеться часто. А унікальна бойова система дозволить гравцеві комбінувати прийоми ближнього бою, стрілянину і особливі здібності.
  • У грі можна змінити ДНК свого персонажа, а, отже, і його зовнішній вигляд. Зміни вплинуть на характеристики героя, а забруднення навколишнього середовища призведуть до нових мутацій.
  • Якщо ж персонаж піддасться радіоактивному опроміненню в бункерах, що залишилися від старого світу, то він зможе відкрити нові можливості свого розуму, так звані псі-сили: телекінез, левітацію та багато інших.
  • У Biomutant є кастомізація. Можна комбінувати різні деталі, щоб отримати унікальне одноручну та дворучну зброю. Крім того, в арсеналі користувача будуть револьвери, гвинтівки, дробовики з бензопилою і контейнери з біоактивною рідиною.
  • З допоміжних гаджетів можна зібрати, наприклад, біонічні крила або реактивний ранець.