Гра про пригоди королеви Меви, з якою Геральт перетинався в книгах / фото CDPR

Рольова гра з елементами ККІ "Кровна ворожнеча: Відьмак. Історії" вийде 17 червня на Android. Перші кілька годин сюжетної кампанії можна буде зіграти безкоштовно.

Про це розробники зі студії CD Projekt RED повідомили у Твіттері.

Минулого року "Кровна ворожнеча: Відьмак. Історії" вийшла на iOS, де за неї просять $9,99. Скільки коштуватиме гра на Android-смартфонах – невідомо.

Трейлер "Кровна ворожнеча: Відьмак. Історії»

Детальніше про гру "Кровна ворожнеча: Відьмак. Історії»

  • "Кровна ворожнеча" – це традиційна ізометрична рольова гра з дослідженням локацій, діалогами і сюжетними розгалуженнями. Її відмінною особливістю є битви, побудовані на зміненій механіці карткової колекційної гри "Гвинт".
  • За сюжетом Мева, королева Лірії та Рівії, після зради рідного сина вирушає у вигнання. Займаючись партизанською діяльністю, вона збирає сили, для того, щоб повернути корону і зупинити вторгнення Нільфгаарда.
  • З Мевою Геральт перетинався у книгах. І цей епізод відображено у грі.
  • Спочатку гру випустили в 2018 році на ПК, PS4 та Xbox One. Вона отримала позитивні відгуки та оцінки від 80 до 85 на агрегаторі Metacritic. У 2020 році "Кровну ворожнечу" випустили на Nintendo Switch.

Нагадаємо, цього місяця студія святкує десятиліття "Відьмака 2". На честь цього у GOG почався розпродаж всіх ігор серії.