У The Witcher: Monster Slayer потрібно буде битися з монстрами в дусі гри Pokemon GO / reddit.com

Студія CD Projekt RED представила нову гру про Відьмака — The Witcher: Monster Slayer. Це проект у дусі Pokemon GO, де потрібно буде шукати на вулиці монстрів і битися з ними.

З нагоди анонсу розробники випустили дебютний трейлер.

Трейлер The Witcher: Monster Slayer

Створенням гри займалася дочірня студія компанії під назвою Spokko. Як передає портал Twinfinite, в The Witcher: Monster Slayer гравці за допомогою технології доповненої реальності будуть досліджувати реальні місця і битися з монстрами.

"Monster Slayer дозволяє гравцям досліджувати світ навколо себе. Відстежувати, вивчати і боротися з монстрами — як новими, так і знайомими. На бій впливатимуть як час доби, так і реальні погодні умови", — зазначили розробники.

Автори також зазначили, що ключем до перемоги над сильними ворогами стане підготовка до бою. Гравцям потрібно буде готувати потужні зілля і масла, створювати бомби і приманки, а також прокачувати свого персонажа.

"Крім битв з монстрами, що ховаються поблизу, гра також містить сюжетні квести, натхненні іншими іграми з цієї серії. Вони відправлять гравців в повноцінні пригоди і дадуть відчути себе професійним вбивцею монстрів", — кажуть в Spokko.

Гра вийде на iOS та Android. Точну дату релізу розробники повідомлять пізніше.