Crysis Remastered вийде на PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК / twitter.com

Ремастер науково-фантастичного шутера Crysis вийде вже 23 липня.

Про це стало відомо на офіційній сторінці гри в Microsoft Store.

Кадри з ремастера Crysis / microsoft.com

За попереднє замовлення гри на Xbox One, користувачі отримають доступ до Crysis за два дні до релізу. На сторінці Crysis Remastered в MS Store також були опубліковані перші скріншоти та геймплейний трейлер. Незабаром їх прибрали з сайту. Однак ролик і фото залишилися в мережі.

Геймплей Crysis Remastered

Офіційно компанія Crytec продемонструє геймплей ремастера Crysis вже 1 липня о 19:00 за київським часом.

Скріншот з Crysis Remastered / microsoft.com

Нагадаємо, Crysis Remastered вийде на PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch та ПК. Перевидання отримає оновлену графіку, текстури високої якості і підтримку технології трасування променів.

Що таке Crysis

Crysis – це перша частина науково-фантастичної трилогії, події якої розгортаються у віддаленому майбутньому. Головний герой гри — оперативник особливого загону армії США на ім'я Номад. Він прибуває на острів у Тихому океані, куди також висадилася корейська армія та прибульці. Гра являє собою шутер від першої особи з вільним переміщенням по великих локаціях. Рушій CryEngine 2 дозволив реалізувати в грі часткову зруйнованість рівнів, що дало користувачам масу тактичних можливостей. До того ж, на момент виходу, у 2007 році, Crysis показував вражаючий рівень графіки.