Cyberpunk 2077 вийде 19 листопада 2020 року / скріншот з трейлера

Сьогодні о 19:00 пройшла онлайн-трансляція Night City Wire, на якій розробники показали новий трейлер майбутнього екшену Cyberpunk 2077, геймплейні кадри, а також розповіли про одну з особливостей гри під назвою «Брейнданс». УНІАН вибрав найцікавіше з презентації.

Новий трейлер Cyberpunk 2077

У трейлері показали багато кадрів з прологу гри. Всі події відбуваються в межах декількох початкових квестів. За сюжетом, головний герой на ім'я Ві повинен знайти чіп безсмертя, але все йде не так, як планувалося. У грі є 6 районів, а також пустирі за містом.

Також на трансляції розробники анонсували аніме-серіал за мотивами гри. Шоу отримає назву Cyberpunk Edgerunners і вийде на Netflix у 2022 році. Серіал буде присвячений не головному герою, а іншим персонажам. Створенням Cyberpunk Edgerunners займається студія Trigger.

Аніме-серіал за мотивами Cyberpunk

Геймплей Cyberpunk 2077

Однією з особливостей гри стане функція «Брейнданс». Це технологія, за допомогою якої головний герой може вивчати чужі спогади, перемотувати їх, аналізувати і шукати докази.

Гравці, що придбають гру на Xbox One, зможуть безкоштовно зіграти в неї на Xbox Series X. Ті, хто придбає Cyberpunk 2077 на PS4 отримають безкоштовне оновлення гри для PlayStation 5.

Повна версія трансляції Night City Wire

Про що Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 – це масштабна гра в жанрі action/RPG з видом від першої особи, створена за мотивами настільної гри «Кіберпанк 2020». Сюжет розповідає про персонажа на ім'я Ві, який живе в місті майбутнього – Найт-Сіті. Зовнішність і стать головного героя гравці зможуть вибрати самі. Також геймери зможуть обрати ряд ігрових класів з можливістю їх комбінування. Одного з героїв гри – персонажа на ім'я Джонні Сільверхенд зіграє зірка Голлівуду Кіану Рівз.

Нагадаємо, реліз Cyberpunk 2077 відбудеться 19 листопада 2020 року.