Cyberpunk 2077 вийде пізніше, ніж планувалося / store.playstation.com

Студія CD Projekt RED перенесла вихід Cyberpunk 2077. Реліз гри відбудеться 19 листопада 2020 року.

Читайте такожІ проллється кров. Фінальний огляд The Last of Us Part II (спойлери)

Про це на офіційній сторінці гри в Twitter повідомив співзасновник CD Projekt Марчін Ивински та голова студії Адам Бадовски.

Спочатку реліз Cyberpunk 2077 було заплановано на 16 квітня. Але розробники перенесли вихід гри на 17 вересня, заявивши, що їм потрібно ще трохи часу, аби виправити всі недоліки і довести гру до досконалості. Однак тепер у студії виникли інші проблеми.

«У нашій грі так багато контенту і така велика кількість різних систем, взаємодіючих одна з одною, що нам потрібно ще попрацювати над балансом механік та усунути баги», – йдеться в повідомленні компанії.

Трейлер Cyberpunk 2077

Про що Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 – це гра в жанрі action/RPG з видом від першої особи, створена за мотивами настільної гри «Кіберпанк 2020». Сюжет концентруватиметься навколо персонажа на ім'я V (Ві), який живе в місті майбутнього – Найт-Сіті. Зовнішність і стать головного героя гравці зможуть вибрати самі. Також геймери зможуть вибрати ряд ігрових класів з можливістю їх комбінування. Одного з героїв гри – персонажа на ім'я Джонні Сильверхенд зіграв зірка Голлівуду Кіану Рівз.