Вечірнє ток-шоу Animal Talking / twitter.com

Сьогодні, 14 травня, актори Денні Трехо та Елайджа Вуд з'являться у внутрішньоігровому ток-шоу в Animal Crossing: New Horizons.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив ведучий ток-шоу – Гері Вітта.

Новий випуск Animal Talking вийде сьогодні / twitter.com

У минулому головний редактор ігрового видання PC Gamer, Гері Вітта відомий як сценарист епізодичної гри The Walking Dead від студії Telltale та фільму «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія».

Відео дня

У квітні в грі Animal Crossing: New Horizons Гері Вітта запустив власне ток-шоу під назвою Animal Talking, куди пообіцяв запрошувати знаменитих гостей, відкривати нові музичні імена і записувати виступи stand up коміків.

Пілотний випуск вийшов на його Twitch-каналі, а гостем стала актриса Наомі Кайл («Божевільні сімейки»). Пізніше на його шоу побували Феліція Дей («Гільдія»), режисер Колін Треворроу («Світ Юрського періоду») та інші знаменитості.

Раніше УНІАН вже писав про те, що зірка «Володаря перснів» Елайджа Вуд грає в Animal Crossing: New Horizons. У квітні знаменитий актор відвідав у грі острів фанатки, щоб продати ріпу за вигідною ціною.

Зірка бойовика «Мачете», Денні Трехо на своїй сторінці в Twitter також підтвердив свою участь у шоу Animal Talking. Раніше актор вже зізнавався в любові до гри Animal Crossing: New Horizons.

Денні Трехо консолі Nintendo Switch / twitter.com

Дивитися ток-шоу Animal Talking можна на платформах Twitch та YouTube.