Новий патч для Fall Guys вже доступний на ПК та PS4 / фото Mediatonic

Для Fall Guys: Ultimate Knockout вийшло оновлення. Новий патч додав у гру античит-систему від Epic Games та кілька змінених ігрових режимів.

Про це розробники заявили в офіційному блозі PlayStation.

"З самого початку ми уважно прислухаємося до відгуків гравців, виправляючи помилки і покращуючи роботу Fall Guys. Це велике оновлення в середині сезону продовжує цю тенденцію. Завдяки змінам, що підвищують стабільність серверів, стильним поліпшенням відеоефектів та іншим удосконаленням Fall Guys стала більш налагодженою", – зазначив старший дизайнер Mediatonic Ентоні Пеппер.

Трейлер нового патча для Fall Guys

Оскільки другий сезон у Fall Guys ще не стартував, оновлення не додало нові режими, проте змінило старі. На багатьох локаціях у грі змінилися маршрути та з'явилися нові перешкоди.

"У звичних режимах доведеться вести себе зовсім по-іншому, адже в них додані десятки перешкод, запаморочливі випадкові ротації і, звичайно ж, безліч падаючих фруктів", – підкреслив розробник.

Читайте такожАвтори Fall Guys запропонували Netflix зняти серіал про те, як їм не вдалося впоратися з читерами

Крім того, у Fall Guys з'явився гігантський молоток, який підкидає гравців у напрямку руху. Це додало ще більшої непередбачуваності в матчі.

Разом з тим стандартні режими залишилися у грі. Вони будуть чергуватися зі зміненими.

Патч вже доступний на ПК та PlayStation 4.

Fall Guys

  • Fall Guys – це багатокористувацький платформер з елементами королівської битви від студії Mediatonic. У грі 60 учасників проходять п'ять раундів з різними випробуваннями. З кожним новим раундом кількість гравців зменшується. Переможе той, хто першим дійде до фіналу і забере корону.
  • Fall Guys вийшла 4 серпня 2020 року і протягом місяця була доступна безкоштовно передплатникам сервісу PS Plus.
  • Через тиждень після виходу в Fall Guys грало вже 8 мільйонів осіб на PlayStation 4.
  • До кінця серпня Sony оголосила, що Fall Guys стала найбільш завантажуваною грою за всю історію сервісу PS Plus.
  • Через 22 дні після релізу розробники повідомили, що Fall Guys в Steam купили 7 мільйонів осіб.