Dragon's Dogma 2 вийде 22 березня / скріншот

За кілька тижнів до релізу рольова гра Dragon's Dogma 2 отримала віковий рейтинг M ("Mature") і рекомендується для людей віком від 17 років.

Відповідне рішення нещодавно ухвалила атестаційна агенція ESRB. Її експерти детально вивчили контент та надали свою оцінку. Вони також дали розгорнуту відповідь, чому саме такий рейтинг було обрано.

"Бої супроводжуються криками болю та частими ефектами бризок крові. У кількох епізодах показані криваві сцени: обезголовлення монстра в уповільненій зйомці (причому голову можна носити з собою і використовувати як зброю) і дракон, що вириває серце у персонажа-людини", - йдеться у поясненні.

Крім того, персонаж може взаємодіяти з працівницями секс-індустрії, зокрема, отримувати послуги за валюту.

"У короткій сцені гравець сидить на ліжку з повією (обидва в нижній білизні), після чого камера затемнюється. В одній зі сцен персонажі цілуються та катаються по ліжку (без оголеної натури). Два монстри демонструють оголені груди, але без видимих деталей (без сосків). У грі зустрічається слово "лайно", - підсумовують експерти.

Dragon's Dogma 2 - що відомо

Як раніше повідомляв УНІАН, реліз Dragon's Dogma 2 запланований на 22 березня цього року.

Dragon's Dogma відрізняється від інших представників жанру унікальною системою "пішаків". Під час проходження головного героя можуть супроводжувати три персонажі. Два з них запозичуються у інших гравців, але онлайн-з'єднання для цього не потрібно. "Пішаки" спілкуються між собою, постійно коментують оточення, битви з ворогами і квести, попутно даючи підказки по їх проходженню.

Також в Dragon's Dogma є багато великих монстрів: від циклопів і химер до грифонів. Сутички з ними помітно відрізняються від інших рольових ігор, де у монстрів однакова геймплейна механіка. Зокрема, тут щоб завдати шкоди по вразливих точках міні-боса, потрібно підійматися на нього, як в Shadows of The Colossus. Ця механіка робить бої особливо видовищними.

Гра буде на двигуні RE Engine, який Capcom створив для розробки проектів внутрішніми студіями та підрозділами. Так, на ньому випущені Resident Evil після 2017-го, Devil May Cry 5 і ще деякі ігри. 

Вас також можуть зацікавити новини: