Оригінальна гра Dragon's Dogma вийшла у 2012 році / store.steampowered.com

Найбільший стриминговый сервіс Netflix випустив перший трейлер аніме-серіалу, створеного за мотивами рольового екшену Dragon's Dogma. Повноцінна прем'єра шоу відбудеться 17 вересня.

Трейлер серіалу Dragon's Dogma

Читайте такожІсторія про людей, ігри та єдність. Рецензія на серіал High Score від Netflix

За основу історії серіалу взято сюжет гри. Дракон нападає на герцогство Гранзіс і забирає у головного героя на ім'я Ітан серце. Герой залишається в живих і вирушає на пошуки дракона. Однак на шляху Ітана підстерігають такі чудовиська, борючись з якими він і сам може перетвориться на монстра.

Режисером проекту стала Сін'я Сугай, яка зняла до цього такі стрічки, як "Вічноквітуча сакура" і "Ходяче м'ясо". А сценаристом виступив Курасумі Сунаяма ("Темніше чорного","Гуррен-Лаганн").

Що таке Dragon's Dogma

Dragon's Dogma - це рольовий екшн від компанії Capcom. Гра вийшла у 2012 році на консолі Xbox 360 та PlayStation 3. Dragon's Dogma була тепло прийнята аудиторією. На агрегаторі Metacritic екшн отримав 78 балів від критиків та 8,4 бала від користувачів. Згодом розширена версія Dragon's Dogma з підзаголовком Dark Arisen вийшла на ПК, PlayStation 4, Xbox One та Nintendo Switch.