Двейн "Скеля" Джонсон вже не вперше співпрацює з Microsoft / фото universalnews.org

Зірка фільмів "Форсаж" та "Джуманджі: Поклик джунглів" Двейн "Скеля" Джонсон спільно з Microsoft почав розсилати знаменитостям міні-холодильники в стилі консолі Xbox Series X.

Як передає портал Video Games Chronicle, фотографіями незвичайного подарунка поділився в Твіттері сценарист фільму "Бунтар-Один. Зоряні війни. Історії" Гері Вітта.

Міні-холодильник в стилі Xbox Series X / фото videogameschronicle.com

На холодильнику можна помітити логотип ZOA Energy – бренду енергетичних напоїв, який належить "Скелі". У комплекті також йде контролер Xbox, сонцезахисні окуляри та шість банок енергетика.

Додатковий набір / фото videogameschronicle.com
  • Двейн Джонсон вже не вперше співпрацює з Microsoft. У листопаді минулого року актор брав участь у благодійній акції, відправивши консолі Xbox Series X зі своїм автографом у 20 дитячих лікарень.
  • А в 2001 році "Скеля" спільно з Біллом Гейтсом презентував найпершу консоль Xbox.

Нагадаємо, після презентації Xbox Series X користувачі в мережі почали жартувати, що консоль схожа на холодильник. Тоді Microsoft вирішила втілити цей мем в життя, представивши три повноцінні холодильники в стилі своєї новітньої приставки. Один з таких дістався відомій блогерці iJustine.