У серпні Fall Guys можна скачати безкоштовно на PlayStation 4 / store.steampowered.com

Багатокористувацька змагальна гра Fall Guys: Ultimate Knockout вже два тижні з моменту релізу утримує лідерство в чарті продажів магазину цифрової дистрибуції Steam.

Топ продажів Steam станом на 17 серпня / скріншот

На другому місці за продажами, завдяки попередніми замовленнями, опинився авіасимулятор Microsoft Flight Simulator, який вийде 18 серпня.

Крім того, Fall Guys за продажами обійшла GTA V, Battlefield V, Grounded та Horizon Zero Dawn – колишній ексклюзив PlayStation 4 опинився на 13 місці в списку продажів.

Відео дня

Про що Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout – це суміш платформера та королівської битви. У матчі беруть участь до 60 гравців. Кожен матч розбитий на кілька раундів з міні-іграми, в ході яких гравці повинні виконати певне завдання. По завершенні раунду частина гравців вибуває. Перемагає той, хто першим прийде до фінішу.

  • Fall Guys вийшла 4 серпня й  одразу ж стала доступна передплатникам сервісу PS Plus на PlayStation 4. Її можна завантажити безкоштовно протягом всього місяця. А в магазині цифрової дистрибуції Steam вона обійдеться користувачам у 279 грн.
  • У першу добу після релізу в Fall Guys на PS4 зіграло 1,5 мільйона осіб.
  • За тиждень після виходу в Fall Guys грало вже 8 мільйонів осіб на PlayStation 4.
  • За тиждень після релізу в Steam гру купило понад 2 мільйонів користувачів.
  • Гра стала настільки популярною, що багато знаменитих компанії почали створювати унікальні скіни для Fall Guys: Ultimate Knockout. Крім цього, в Fall Guys скоро з'являться костюми в стилі ігор Portal і My Friend Pedro.
  • Перший кіберспортивний турнір з Fall Guys: Ultimate Knockout із призовим фондом в $25 тисяч відбудеться 28 серпня.