Другий сезон Fall Guys стартує 6 жовтня / фото engadget.com

У другому сезоні веселої королівської битви Fall Guys: Ultimate Knockout гравці будуть отримувати більше корон, а для найкращих користувачів придумали унікальні нагороди. Другий сезон у Fall Guys розпочнеться 6 жовтня.

Про це розробники повідомили на офіційній сторінці гри у Twitter.

Наразі користувачі можуть отримати одну корону за перемогу у випробуваннях або 3 корони за прогрес у грі. Їх можна витратити на придбання різних костюмів для свого героя. Однак за костюми у внутрішньоігровому магазині просять 5 корон. У другому сезоні кількість корон за прогрес збільшать, щоб, отримавши нагороду, гравець міг одразу придбати собі новий костюм. За словами розробником, за прогрес у другому сезоні гравці отримають "на 600% більше корон".

Про новий, унікальний, вид нагород розробники повідомлять пізніше. Крім того, у другому сезоні в Fall Guys додадуть контент в стилі середньовічного фентезі.

  • Нові локації в середньовічному стилі;
  • Нові костюми для персонажів – лицарі, вікінги, чарівники та дракони;

Трейлер другого сезону Fall Guys

Fall Guys

  • Fall Guys – це багатокористувацький платформер з елементами королівської битви від студії Mediatonic. У грі 60 учасників проходять п'ять раундів з різними випробуваннями. З кожним новим раундом кількість гравців зменшується. Переможе той, хто першим дійде до фіналу і забере корону.
  • Fall Guys вийшла 4 серпня 2020 року і протягом місяця була доступна безкоштовно передплатникам сервісу PS Plus.
  • Через тиждень після виходу в Fall Guys грало вже 8 мільйонів людей на PlayStation 4.
  • До кінця серпня Sony оголосила, що Fall Guys стала найбільш завантажуваною грою за всю історію сервісу PS Plus.
  • Через 22 дні після релізу розробники повідомили, що Fall Guys в Steam купили 7 мільйонів осіб.