Турнір за грою Fall Guys пройде 28 серпня/ фото Devolver Digital

За веселою аркадною грою Fall Guys: Ultimate Knockout проведуть перший кіберспортивний турнір. Захід пройде на стрімінговому майданчику Twitch. У ньому візьмуть участь 60 стрімерів. Призовий фонд чемпіонату складе $25 тисяч.

Про турнір по грі Fall Guys повідомили представники майданчика Twitch на своєму офіційному сайті.

Формат турніру за грою Fall Guys:

Учасники зіграють по 10 матчів у Fall Guys. У кожному матчі буде 5 різних міні-ігор. У кожній міні-грі учасники будуть отримувати бали. За перемогу в першій дають 1 бал, за перемогу у другій — 2 бали, і так далі. За перемогу в п'яти міні-іграх присуджують 10 балів. Перемагає та команда, яка набере більше очок.

Переможці отримають $10 тисяч. Решту грошей будуть розіграні серед інших команд:

  • Друге місце — $7,5 тисячі
  • Третє місце — $5 тисяч
  • Четверте місце — $2,5 тисячі

Турнір по грі Fall Guys пройде 28 серпня. На цей момент невідомо які саме стрімери братимуть участь в чемпіонаті.

Трейлер Fall Guys: Ultimate Knockout

Що таке Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout — це багатокористувацька аркада від студії Mediatonic. У грі 60 учасників проходять п'ять раундів з різними випробуваннями — від футболу і бігу з перешкодами до крадіжки хвостів у суперників. З кожним новим раундом кількість гравців зменшується. Переможе той, хто першим дійде до фіналу.

  • Fall Guys в день релізу потрапила в роздачу сервісу PS Plus на PlayStation 4, де буде доступна для скачування передплатникам весь серпень. А в магазині цифрової дистрибуції Steam вона обійдеться користувачам у 279 грн.
  • На агрегаторі рецензій Metacritic у ПК-версії гри 80 балів від преси та 8,1 бала від користувачів. У магазині цифрової дистрибуції Steam у Fall Guys вже понад 43 тисяч відгуків, більша частина яких позитивні.
  • У першу добу після релізу в Fall Guys зіграло 1,5 мільйона осіб.
  • В Steam гру купило понад 2 мільйони осіб.
  • На стрімінговому майданчику Twitch у Fall Guys понад 134 тисяч глядачів.
На Twitch у Fall Guys понад 134 тисяч глядачів / скріншот

На своїй сторінці в Twitter розробники анонсували оновлення для Fall Guys. Воно виправить деякі технічні помилки і додасть новий рівень під назвою Jump Showdown. Його гравці могли випробувати раніше під час бета-тестування гри.