У Fallout 76 можна грати безкоштовно до 26 жовтня / фото store.playstation.com

Постапокаліптичний багатокористувацький екшн Fallout 76 став тимчасово безкоштовним. У комплекті з базовою версією гри користувачі отримають такі великі оновлення, як Nuclear Winter та Wastelanders. Акція триватиме до 26 жовтня.

Про це видавець Bethesda повідомив на своєму офіційному сайті.

Безкоштовні вихідні в Fallout 76 присвячені даті 23 жовтня. Саме в цей день, згідно з сюжетом гри, сталася глобальна ядерна війна, яка знищила більшу частину людства.

Відео дня

"Це був би не Fallout, якби ми не влаштували святкування кінця світу. На честь цього знаменного дня ми запускаємо тиждень безкоштовної гри, розпродажі та різні внутрішньоігрові події", – заявили в Bethesda.

Зіграти безкоштовно в Fallout 76 на ПК можна на сторінці гри в Steam. На PlayStation 4 також почалися безкоштовні вихідні, проте на сторінці Fallout 76 в PS Store відсутня кнопка завантаження гри. Скоріш за все це помилка і проблему усунуть найближчим часом.

Також в період безкоштовних вихідних гру можна придбати зі знижками у 60%.

  • В Steam – за 213 грн (знижка 60%);
  • У PS Store – за 479 грн (знижка 60%);

Крім того, з 22 по 26 жовтня в грі пройде ряд подій, під час яких користувачі отримувати у два рази більше досвіду і знижку у 25% на легендарну зброю та броню.

Fallout 76

Fallout 76 – це багатокористувацький рольовий екшн, в якому гравці взаємодіють один з одним в загальному світі. Користувачі у ролі вцілілих вихідців з Притулку 76, досліджують і освоюють розорений ядерною війною світ.