Турнір "Marvel: вибування" буде розділений на чотири частини / фото epicgames.com

У королівській битві Fortnite пройде командний турнір під назвою "Marvel: вибування". Змагання буде поділено на чотири Кубки, а фіналісти розіграють між собою загальний призовий фонд у розмірі $1 мільйона.

Про це студія Epic Games повідомила на офіційному сайті гри.

"На вас чекають чотири Кубки зі змаганнями в ігровому режимі "Marvel: вибування". 21 листопада відбудеться фінальний турнір з призовим фондом 1 000 000 доларів США", – йдеться в повідомленні творців гри.

Змагання першого Кубка – Кубка Шибайголови пройдуть вже 14 жовтня. У кожному раунді команда учасників буде отримувати різні надможливості, щоб перемогти супротивників. Учасники найкращих команд з кожного регіону отримають екіпіровку Шибайголови до того, як вона з'явиться в магазині предметів.

Фіналісти першого Кубка отримають екіпіровку Шибайголови / фото epicgames.com

Наступні три Кубки пройдуть у листопаді. Подробиці цього етапу змагань розробники повідомлять пізніше. Фінал турніру відбудеться 21 листопада.

Нагадавши:

  • Наразі королівська битва Fortnite недоступна для користувачів платформи iOS. У серпні 2020 року Apple видалила гру з App Store через конфлікт з Epic Games. Це сталося тому, що розробники додали в гру власну систему оплати, яка дозволяла не платити 30% сервісного збору Apple.
  • У відповідь на видалення Fortnite з App Store компанія Epic Games подала на Apple до суду, проте фінансової компенсації не зажадала.
  • Epic Games незадоволена високим відсотком сервісного збору App Store, який розробники змушені платити Apple. Студія назвала Apple монополістом, звинувативши в тому, що компанія забороняє встановлювати на iPhone додатки зі сторонніх магазинів.
  • У відповідь на позов Apple видалила з App Store обліковий запис Epic Games, через що компанія втратила можливість завантажувати в магазин оновлення і нові ігри.
  • Також Apple подала позов у відповідь проти творців Fortnite, звинувативши Epic Games в умисному порушенні правил магазину App Store.