Нова гра розповість про молодого Шерлока Холмса / фото gamespot.com

Під час онлайн-виставки Gamescom 2020, яка пройшла з 27 по 30 серпня, був представлений другий трейлер української гри про Шерлока Холмса – Sherlock Holmes Chapter One. Новий ролик студія Frogwares присвятила локаціям гри.

Другий трейлер Sherlock Holmes Chapter One

Судячи з ролика в новій грі Шерлок Холмс вирушить розслідувати загибель власної матері на екзотичний острів у Середземному морі.

Про що Sherlock Holmes Chapter One

Читайте такожВидавець The Sinking City не виплатив українським розробникам мільйон євро від продажів гри

  • Sherlock Holmes Chapter One – це нова гра від української студії Frogwares, яка стане приквелом до всієї серії детективних квестів про Шерлока Холмса.
  • Chapter One розповість про 21-річного Шерлока.
  • Допомагати в розслідуваннях Холмсу буде його друг Джон, але не Ватсон. Гравцям потрібно буде дізнатися ким насправді є Джон.
  • У грі буде відритий світ і бойова система, як в The Sinking City – попередньому проекті студії.
  • У Chapter One буде нова система моралі під назвою "Правда чи брехня". Завдяки цій системі, у кожного мешканця міста будуть свої уявлення про правду і справедливість. Чи принесе розкриття істини більше користі, ніж шкоди – це гравцеві належить вирішувати самостійно.

Sherlock Holmes Chapter One вийде у 2021 році на ПК, PS4, Xbox One, а також на консолі нового покоління – PlayStation 5 та Xbox Series X.