Кооперативний режим в Ghost of Tsushima / фото blog.playstation.com

Наступного тижня, 16 жовтня, пригодницький екшн про феодальну Японію, Ghost of Tsushima, отримає кооперативний режим під назвою Legends. У ньому гравці зможуть збиратися в команди по 2 або 4 людини, і виконувати різні завдання.

Про це розробники з Sucker Punch повідомили в офіційному блозі PlayStation.

Трейлер кооперативного режиму Ghost of Tsushima

У Legends героями гри стануть четверо легендарних воїнів острова Цусіма. Битися гравцям доведеться з демонами з древніх міфів і казок Японії. У гравців в Legends на вибір буде чотири класи бійців з унікальними вміннями:

  • Самурай;
  • Мисливець;
  • Ронін;
  • Вбивця;

Зовнішній вигляд кожного бійця можна буде налаштувати на власний розсуд.

У Legends будуть як спільні сюжетні пригоди для двох гравців, так і режими для чотирьох воїнів. У них будуть бої на виживання, і битви з хвилями ворогів з надприродними здібностями.

З новим оновленням в Ghost of Tsushima додадуть режим "Нова гра+" та інші нововведення.

У Ghost of Tsushima також внесуть ряд нововведень / фото blog.playstation.com

Оновлення буде доступно безкоштовно для всіх власників гри.

Ghost of Tsushima

  • Ghost of Tsushima – це пригодницький екшн у відкритому світі від студії Sucker Punch. Дії гри розгортаються в 1274 році, під час першого монгольського вторгнення в Японію, коли острів Цусіма був захоплений монгольською імперією. Головний герой, самурай на ім'я Дзин, вирішує боротися з монголами незвичайними методами.
  • Гра вийшла 17 липня 2020 року ексклюзивно на PlayStation 4.
  • На агрегаторі рецензій Metacritic екшн Ghost of Tsushima отримав 83 бали від преси та 9,3 бала від гравців на основі понад 15 тисяч користувальницьких відгуків.