Ghost of Tsushima виходить 17 липня / store.playstation.com

Сьогодні відбудеться реліз музичного альбому з реміксами саундтреків з майбутнього самурайського екшену Ghost of Tsushima.

Як повідомила компанія PlayStation, міні-альбом під назвою Sound of the Storm - Ghost of Tsushima Soundtrack: Reimagined виходить на такі платформи, як Apple Music, YouTube та Deezer.

До альбому увійшли композиції виконавців Tycho, Tokimonsta, the Glitch Mob та Alessandro Cortin з гурту Nine Inch Nails.

Відео дня
Обкладинка міні-альбому / playstation.com

Реліз оригінального саундтреку відбудеться в день виходу самурайського екшену – 17 липня. Музика з гри Ghost of Tsushima буде доступна у вигляді набору з 2-х CD, а в майбутньому компанія PlayStation планує випустити також вінілове видання.

Композиторами оригінального саундтреку виступили Ілан Ешкері («Коріолан», «47 ронінів») та Сігеру «Уме» Умебаясі («Будинок літаючих кинджалів»).

Нагадаємо, Ghost of Tsushima – це останній ексклюзив PlayStation 4. Дії гри розгортаються в 1274 році, під час першого монгольського вторгнення в Японію, коли острів Цусіма був захоплений і розграбований Монгольською імперією. Головний герой, японський самурай на ім'я Дзин, поодинці дає бій переважаючим силам монголів, спираючись на старі самурайські традиції та незвичайні методи боротьби.