Гравець пройшов одну з кращих частин Assassin's Creed за дев'ять годин без отримання пошкоджень / фото Ubisoft

Спідранери — це люди, які намагаються якнайшвидше пройти конкретну гру і побити рекорд. Іноді вони ставлять перед собою додаткові цілі, щоб ускладнити шлях до фіналу. Нещодавно один з таких божевільних забігів виконав автор YouTube-каналу Hayete Bahadori. Він пройшов Assassin's Creed IV: Black Flag зі 100% синхронізацією без отримання пошкоджень.Читайте такожГравець пройшов Mario 64 з зав'язаними очима менш ніж за дві години

Випробування блогера тривало 9 годин 18 хвилин. Забіг можна повністю подивитися в ролику нижче. Щоб досягти 100% синхронізації, Hayete Bahadori потрібно було завершити всі сюжетні місії разом з додатковими цілями. Другорядні активності, наприклад, пошук скарбів, тут не враховуються. Важливо відзначити, що в Assassin's Creed IV: Black Flag є три моменти, коли не можна уникнути пошкоджень. Вони заскриптовані, тому не враховувалися в досягненні. Те ж саме стосується сюжетних зіткнень кораблів — від них нікуди не дітися.

Схожі досягнення гравців

  • Ентузіаст Bubzia завершив Mario 64 з зав'язаними очима менш ніж за дві години.
  • Спідраннер під ніком Nucular пройшов The Elder Scrolls V: Skyrim без використання багів за 72 хвилини. Це світовий рекорд.
  • Стример The Happy Hob здолав шість важких ігор FromSoftware поспіль і жодного разу не отримав пошкоджень.

Вас також можуть зацікавити новини: