Mouse / фото fumi Games

Схоже, на горизонті замаячив новий хіт. Польська студія Fumi Games повноцінно анонсувала шутер Mouse з чорно-білою стилістикою в дусі старих мультфільмів Disney.

"Пориньте в світ мультиплікаційної анімації і ретро-пригоди, наповненої екшеном, в Mouse. Натхненна кращими зразками анімації "гумових шлангів" 30-х років і класичним нуарним стилем, цей ретро-шутер — сюжетно обумовлений досвід, який відправить вас в захоплюючу подорож по небезпечному і корумпованому місту", — сказано на сторінці гри в Steam.

Розробники пообіцяли реалізувати інтригуючу історію, наповнену зрадами і несподіваними поворотами. Однак більш конкретними деталями Fumi Games не поділилася.

Інші подробиці Mouse

  • Основу геймплея в свіжому шутері складають перестрілки. Користувачі зможуть застосовувати різноманітну зброю — від револьверів до автоматів і динаміту. Головний герой також володіє арсеналом навичок.
  • Зброю і здібності можна покращувати, щоб підкреслити свій стиль бою. Бонуси купуються в торгових автоматах, які розкидані по місту.
  • Судячи з роликів, перестрілки відчуваються динамічними. Головний герой може стрибати, швидко пересуватися, здійснювати ривки і виконувати серію ударів на ближній дистанції.
  • Mouse ще до повноцінного анонсу стала хітом в TikTok. Fumi Games публікувала ролики зі своїми напрацюваннями, які набирали мільйони переглядів.

Вас також можуть зацікавити новини: