Гра доступна безкоштовно на ПК, PS4 та Xbox One / pcgamer.com

Сьогодні, 11 серпня, королівська битва від студії Ubisoft під назвою Hyper Scape вийшла зі стадії бета-тестування. Гра доступна безкоштовно користувачам на ПК, PlayStation 4 та Xbox One. Одночасно з виходом в Hyper Scape стартував перший сезон.

Читайте такожУНІАН дарує Horizon Zero Dawn для PlayStation 4

Про це розробники повідомили на сторінці гри в Twitter.

З першим сезоном в Hyper Scape додали бойової пропуск, внесли ряд змін для зброї в грі, а також виправили баги. На форумі Reddit команда розробників подякувала гравцям за участь у відкритому бета-тестуванні.

"Ми хочемо подякувати всім гравцям, стримерам і глядачам за час, проведений у відкритому бета-тестуванні, і за всі ваші відгуки. Ваша думка дуже важлива для нас, і цей патч був би неможливий без вашої участі в грі", – написали розробники.

Передплатники PS Plus можуть отримати безкоштовно для Hyper Scape стартовий набір "Швидкість світла". До нього входить:

  • Чемпіон Круз;
  • Дизайн зброї Варан;

Трейлер Hyper Scape

Що таке Hyper Scape

Hyper Scape - це шутер в жанрі королівська битва від студії Ubisoft. У локації висаджується 100 осіб. Після висадки у гравця є тільки зброю ближнього бою. Різні пістолети, гвинтівки, кулемети та інший вогнестріл потрібно шукати на мапі. Крім зброї на локації гравець може обзавестися спеціальними навичками. Всього їх дев'ять, включаючи вміння ставати невидимим і створювати стіни. Завдання гравця — вбити інших учасників або ж знайти "корону" і протриматися з нею певний час.

  • У Hyper Scape можна битися самому або в команді з трьох осіб.
  • У разі смерті гравець не залишає матч. Він у вигляді фантома зможе вказати союзникам на ворога. І як тільки суперника вб'ють, гравця можна буде оживити.