У створенні Far Cry 6 взяв участь київський офіс Ubisoft / gamesradar.com

Вчора, 12 липня, пройшла трансляція Ubisoft Forward, на якій розробники поділилися подробицями своїх нових ігор. УНІАН вибрав найголовніше з презентації.

Розробники показали геймплей екшену Assassin's Creed Valhalla. Дії гри будуть відбуватися на території Англії IX століття. Користувач буде грати за вікінга на ім'я Ейвор. У Valhalla можна буде грати як за жіночу, так і чоловічу версію головного героя. Перемикатися між цими версіями можна у будь-який момент гри. У процесі гри, головному герою потрібно буде захоплювати фортеці і розвивати власне поселення. У геймплейному трейлері розробники продемонстрували нову бойову систему. Assassin's Creed Valhalla вийде 17 листопада.

Геймплей Assassin's Creed Valhalla

На Ubisoft Forward також детально розповіли про геймплей третьої частини пригодницького екшену Watch Dogs з підзаголовком Legion. Дію гри перенесли в Лондон, де хакерське угруповання DedSec веде боротьбу з авторитарним режимом. Однією з особливостей Legion стане великий вибір персонажів. Гравець зможе зламувати телефони перехожих на вулиці, щоб дізнатися професію людини та її вміння, а потім завербувати її для виконання завдань. Вибір персонажів величезний – від водіїв і поліцейських до лікарів, адвокатів, будівельників і кулінарних блогерів. Завдяки такому вибору, на місії можна буде посилати персонажів з найбільш підходящими для певних завдань вміннями.

Watch Dogs: Legion вийде 29 жовтня. Реліз гри запланований як на консолях нинішнього покоління та ПК, так і на PlayStation 5 та Xbox Series X.

Геймплей Watch Dogs: Legion

Продовженням ще однією франшизи від Ubisoft стала гра Far Cry 6. Дії шостої частини розгорнуться у вигаданій тропічній країні Яра. При її створенні розробники надихалися Кубою. Сюжет розповість про протистояння члена місцевого опору Дані Рохаса з жорстоким диктатором Антоном Кастілло. Антагоніста Far Cry 6 зіграв зірка серіалу «Пуститися берега» Джанкарло Еспозіто, а над створенням гри працює, в тому числі й київський офіс Ubisoft.

Розробники стверджують, що відкритий світ в грі стане найбільшим в серії Far Cry. У шостій частині буде велика локація — столиця Яри, місто Есперанса. Гравці також зможуть вибрати стать головного героя.

Трейлер Far Cry 6

Також на Ubisoft Forward компанія оголосила про старт відкритого тестування шутера в жанрі королівської битви – Hyper Scape. У грі можна буде битися самому або в команді з трьох осіб. Після висадки на локації у гравця є лише зброя ближнього бою. А різні пістолети, гвинтівки, кулемети та інший вогнепал потрібно буде шукати на мапі. Крім зброї на локації гравець може обзавестися спеціальними навичками. Всього їх дев'ять, включаючи вміння ставати невидимим та створювати стіни. У разі смерті гравець не покидає матч. Він у вигляді фантома зможе вказати союзникам на ворога. І як тільки суперника вб'ють, гравця можна оживити.

Зареєструватися на відкрите бета-тестування Hyper Scape можна на сайті гри. Реліз шутера відбудеться наприкінці 2020 року.

Трейлер Hyper Scape

Крім того, Ubisoft анонсувала мобільний умовно-безкоштовний файтинг Brawlhalla. Головна мета гри зіштовхнути суперника з арени. Файтинг буде підтримувати кроссплатформовий мультиплеер. Реліз Brawlhalla відбудеться 6 серпня на iOS та Android.

Трейлер Brawlhalla

Ще одним умовно-безкоштовним мобільним проектом став Tom Clancy's Elite Squad. У грі потрібно буде керувати загонами героїв різних серій франшизи Tom Clancy's. В Elite Squad буде сюжетна кампанія, а також PvP-бої. Tom Clancy's Elite Squad вийде 27 серпня на iOS та Android.

Трейлер Tom Clancy's Elite Squad