У що пограти в лютому 2024: топ-6 ігор, які варто додати в вішліст

Хоч лютий – традиційно найкоротший місяць в році, в найближчі тижні вийде багато очікуваних ігор для самої різної аудиторії: від JRPG і супергеройських екшенів до піратських пригод і містичних адвенчур.

Розповідаємо коротко про головні релізи лютого 2024 року.

Suicide Squad: Kill the Justice League – 2 лютого (ПК, PS5, Xbox Series X/S)

Майже через 10 років після виходу Batman: Arkham Knight, Rocksteady повертається з новою грою у всесвіті DC. На цей раз гравці беруть на себе роль суперлиходіїв, які повинні знищити одурманених супергероїв з Ліги Справедливості.

У плані геймплея Suicide Squad являє собою кооперативний екшен в дусі серії Borderlands – можна або очолити загін і грати з трьома "ботами" з можливістю перемикатися на інших лиходіїв, або піти битися з Лігою Справедливості із друзями.

Судячи з відгуків критиків, гра вийшла досить неоднозначною, але, з усім тим, вона напевно приверне увагу фанатів DC.

Persona 3 Reload – 2 лютого (ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Game Pass)

Перевидання класичної японської RPG, яка вперше вийшла в 2006 році. Гра отримала цілий набір поліпшень, включаючи поліпшену графіку, перероблену бойову систему і можливість вільно досліджувати локації, при цьому сюжет не зазнав змін.

Рецензенти високо оцінили Persona 3 Reload, середній бал становить 91 зі 100 можливих. Це чудовий вибір для тих, хто шукає глибоку і захоплюючу RPG. 

Helldivers 2 – 8 лютого (ПК, PS5)

Якщо ви фанат кооп-шутерів, то вам варто звернути увагу на Helldivers 2. Це продовження популярного шутера про космічних десантників, які борються з інопланетними жуками.

При цьому, на відміну від ізометричної першої частини, сиквел отримає вигляд від третьої особи. 

Banishers: Ghosts of New Eden – 13 лютого (ПК, PS5, Xbox Series X/S)

Для любителів атмосферних пригод, де по ходу гри потрібно приймати складні рішення, варто звернути увагу на нову гру від студії Don't nod, авторів Life is Strange, Vampyr та інших популярних проєктів.

Історія оповідає нам про Антея Дуарта і Реда Макрея – закоханих один в одного мисливців на нечисть. Однак чергове завдання закінчується смертю головної героїні, яка сама стає примарою. Обранцеві дівчини належить врятувати її з потойбічного світу.

Skull and Bones – 16 лютого (ПК, PS5, Xbox Series X/S)

Той факт, що  Skull and Bones виходять цього місяця, є досить сюрреалістичним. За майже 10 з гаком років циклу розробки онлайн-гра Ubisoft про піратів потрапила у виробниче пекло і безліч разів переносилася, але тепер нарешті готова відправитися в плавання.

У новій грі геймери візьмуть на себе роль капітана і відправляться на пошуки пригод (а якщо пощастить, то і скарбів). Але вам не доведеться борознити Індійським океаном поодинці: буде і повноцінний кооперативний режим, що дозволяє зібрати найкращих товаришів по команді.

До речі з 8 по 11 лютого Ubisoft проведе відкрите бета-тестування Skull & Bones, де випробувати піратський екшен зможуть всі охочі і вирішити для себе: чи варто її купувати або пройти повз. 

Final Fantasy VII Rebirth – 29 лютого (PS5)

Це не просто найочікуваніша гра місяця, але вона майже гарантовано стане одним із найголовніших релізів усього 2024 року. Геймерів чекає пригода, яка продовжує історію ремейка "сімки". Клауд і його друзі відправляються в подорож по всій планеті.

За розмахом, Rebirth буде набагато масштабніше попередника, а на її повне проходження знадобиться близько 100 годин. У майбутньому команда планує випустити і триквел, який повинен завершити історію оригіналу 1997-го.

Вас також можуть зацікавити новини: