Ігри, схожі на The Last of Us: журналісти радять зіграти в ці 6 проєктів / Скриншот

Незважаючи на масові суперечки, які переслідували The Last of Us Part 2 з моменту її випуску, не можна заперечувати, що вона являє собою сміливу і детальну історію, яка знайде відгук у тих, хто цінує глибину оповіді.

Редакція порталу GameRant склала список найкращих сюжетних ігор, у які варто зіграти, якщо вам сподобалася The Last Of Us 2. Хоча точних копій витвору Naughty Dog немає, існує низка досить близьких за рівнем важкості сюжету ігор.

  • God Of War Ragnarok. Захоплююча оповідь за участю кількох персонажів, що зосереджується навколо кінця світу.
  • Порівняно з ребутом 2018 року оповідна складова в сиквелі значно посилюється, а ставки – підвищуються. У міру розвитку сюжету зв'язок Атрея і Кратоса поглиблюється, оскільки дует батька і сина стає ближчим, ніж будь-коли раніше.

  • Marvel's Spider Man 2. Можливо, найкраща історія, коли-небудь розказана у відеоіграх, за участю улюбленого супергероя.
  • Веном підживлює потаємні бажання і страхи. Це доводить Пітера до маніакальної одержимості. Спостереження за тим, як він справляється з цією надздібністю, перш ніж відпустити її та поборотися з симбіотом у його найчистішій формі, стало справжнім ковтком свіжого повітря на тлі звичних історій про супергероя.

  • Uncharted: The Lost Legacy. Очікувано, найкращою рекомендацією фанатам The Last of Us стане інший тайтл від Naughty Dog. Це вміло розказана побічна історія про двох сильних жінок.
  • Оповідь, можливо, не має емоційного напруження четвертої гри, але це не має применшувати кінематографічної видовищності. "Розрядка сміхом" між двома головними героями оживляє кожну сцену, а сам сюжет вийшов захопливим і дорослим.

  • The Walking Dead: The Telltale Definitive Series. Багато в чому ця серія революціонізувала весь жанр і викликала цілу хвилю наслідувань, які прагнуть вловити емоційну подорож із численними обнадійливими злетами і руйнівними падіннями.
  • Мало є історій, здатних зачепити так само глибоко, як боротьба Лі та Клементини за виживання під час зомбі-апокаліпсису.

  • Red Dead Redemption 2. Цей тайтл Rockstar виступає не тільки як розважальний майданчик, а й як дуже глибоко емоційна історія. Гравці слідують за пригодами Артура Моргана і його банди, яка намагається вижити у світі, що стрімко відкидає закон беззаконня.
  • Упродовж усього проходження ми спостерігаємо за тим, як Артур перетворюється з одновимірного гангстера на чуйну людину. Якість роботи, вкладена у створення цієї гри і написання таких персонажів, говорить сама за себе.

  • Відьмак 3: Дике Полювання. Пошуки Геральтом Цирі, своєї прийомної доньки, сповнені емоційних важких моментів.
  • Як основний квест, так і безліч побічних пригод містять незабутні історії, які показують, наскільки жорстокий і невблаганний цей світ. Це робить рідкісні моменти надії ще емоційнішими, оскільки дії Геральта в цьому добре написаному оповіданні диктують фінал його історії як Відьмака.

Вас також можуть зацікавити новини: