Ведмідь в Red Dead Redemption 2 / фото VG247

Не секрет, що в Red Dead Redemption 2 реалізовано живий і реалістичний світ. У ньому люди і тварини взаємодіють між собою, навіть якщо гравця немає поруч. Через це в RDR 2 продовжують знаходити багато цікавих дрібниць. Нещодавно один з користувачів показав приклад, який прекрасно ілюструє ретельне опрацювання дикої природи в грі.

Відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Blackbeard-14 опублікував відео, в якому він через бінокль спостерігав за зіткненням двох тварин. Грізлі і вовк зустрілися на замерзлому озері. Ведмідь намагався добути собі рибу і не помічав противника. Тим часом вовк старався непомітно підкрастися до ворога.

Коли між тваринами залишилося кілька метрів, Грізлі підняв голову і почав бігти вперед, щоб вступити в бій. Здійснити несподіваний напад не вийшло, тому вовк взявся втікати. Виходить, штучний інтелект останнього розумів, наскільки небезпечний ведмідь, і віддав наказ відступити. Наостанок грізлі став на задні лапи і змусив ворога остаточно піти.

Ця ситуація показує неймовірне опрацювання природи в Red Dead Redemption 2. Тварини мають свої поведінкові фактори, шукають їжу і реагують на загрози. А ще вони розуміють, що потрібно бігти, коли стикаються з сильнішим хижаком.

Коротко про Red Dead Redemption 2

  • У грі розповідається історія банді Ван дер Лінде, в яку входити головний герой Артур Морган. Користувачі дізнаються про її злочини і спроби втекти від покарання.
  • Red Dead Redemption 2 володіє комплексним геймплеєм з купою різноманітних завдань з відмінною режисурою. Гравців чекають погоні на конях, перестрілки, поліпшення власного табору, збір екіпіровки, полювання тощо.
  • На Metacritic (PS4-версія) RDR 2 отримала 97 балів після 99 рецензій. Користувачі поставили 8,7 бала, проголосувало 20 582 особи.

Вас також можуть зацікавити новини: