"Дніпро" стане кіберспортивним готелем / фото УНІАН

Перемогу в аукціоні за готель "Дніпро" здобули не росіяни олігархи, а українські айтішники, які хочуть перетворити його на перший кіберспортивний готель у світі, повністю підготовлений для таких івентів.

Відповідні заяву у себе на Фейсбуці зробив підприємець і професійний кіберспортсмен Олександр Кохановський.

Читайте такожЗа лаштунками історії помсти. Огляд офіційного артбука The Last of Us Part II

Відео дня

"Кілька років тому ми задумали великий інфраструктурний кіберспортивний проект. Це ціла екосистема, яка охоплюває створення сучасної багатофункціональної кіберспортивної арени зі Всеукраїнськими та міжнародними турнірами, кіберспортивної Академії, освітніх проектів та кіберспортивної Асоціації, яка об'єднує ключових гравців ринку, які розвиватимуть індустрію і будуть допомагати в удосконаленні законодавчої бази. Проект повинен був стартувати з будівлі арени, але ми змінили свої плани, побачивши нову унікальну можливість", - прокоментував новий співвласник готелю "Дніпро".

Також Олександр поділився своїми подальшими планами щодо облаштування готелю, його розвитку та кібер-майбутнього всієї України:

"Все своє життя я презентував Україну у світі кіберспорту, але зараз ми виходимо на абсолютно новий рівень - світовий ринок і великі можливості для економіки нашої країни. "Дніпро" буде містити не тільки атрибути топового готелю (ресторани, SPA і фітнес-центри), а й унікальні кіберспортивні елементи: тренувальні зони, кіберспортивну сцену, спеціальні номери для професійних гравців, а також найкращий у світі players 'lounge ", - коментує він.

Будувати кібер-імперію Олександр збирається не один, а разом з однодумцями: групою партнерів та інвесторів, які здатні реалізувати цей великий проект, першою частиною якого став готель "Дніпро".