Кліп Korn на пісню Finally Free / скріншот

Компанія Wargaming і знаменитий рок-гурт Korn оголосили про співпрацю в рамках проекту, присвяченого Гелловіну. Першим результатом колаборації став кліп на пісню Finally Free, де каліфорнійські музиканти знялися в декораціях гелловінського режиму онлайн-гри World of Tanks Blitz.

Кліп Korn та World of Tanks Blitz

"Мені дуже подобається World of Tanks Blitz. Гра відповідає епосі, там багато відмінних танків, і у тебе не вийде просто вскочити в них і почати стріляти. Я думаю, є певний зв'язок між роком і відеоіграми. У відеоіграх є та ж стрімкість, що і в рок-музиці. Здається, що вони завжди йшли рука об руку", — зазначив Джонатан Девіс, вокаліст Korn.

У Wargaming повідомили, що учасники гурту Korn стануть частиною нової події в WoT Blitz під назвою Convergence. Захід складатиметься з п'яти етапів і розпочнеться вже 16 жовтня. Трансляція з презентацією нового режиму пройде сьогодні, 15 жовтня, о 19:00. Подивитися стрім розробників можна на нашому сайті.

  • Додатково розробники анонсували новий режим під назвою Burning Games. У ньому користувачам належить битися за панування на полі бою, щоб отримати внутрішньоігрові нагороди. Однак з початком бою танки гравців будуть втрачати здоров'я. Щоб поповнити його, треба буде завдавати шкоди супротивникам.
  • Режим Burning Games буде доступний для всіх видів техніки починаючи з V рівня і триватиме з 16 по 24 жовтня.
  • Крім того, в рамках підготовки до Геллоуїну у World of Tanks Blitz відбудеться ігрова подія "Шлях рейдера", яке складатиметься з 60 етапів. А з 24 по 31 жовтня до гри повернеться режим Mad Games, в якому користувачам відкриються унікальні здібності.

World of Tanks Blitz

Цього року мобільній версії командної багатокористувацької гри World of Tanks виповнилося шість років. За цей час гру в Україні завантажило понад 7 мільйонів людей.