Legends of Runeterra - безкоштовна колекційна карткова гра / thegamer.com

Колекційна карткова гра Legends of Runeterra виходить з бета-тесту. Сьогодні, 28 квітня, о 20:00 за київським часом на ПК відбудеться реліз повної версії LoR, а також вихід гри на Android та iOS.

Про це студія Riot Games повідомила на офіційному сайті гри.

Читайте такожValorant – це лише початок. Riot Games захоплює ігрову індустрію

Відео дня

Разом з оновленням 1.0 гра отримає доповнення під назвою «Приплив». Воно відкриє користувачам нову територію – Білджвотер, сьомий регіон у Legends of Runeterra. Також в гру додадуть 11 чемпіонів і понад 120 нових карток.

Гра отримає додаток "Приплив" / playruneterra.com

Реліз мобільної версії Legends of Runeterra на Android та iOS буде проходити в кілька етапів. Як зазначили розробники, швидкість, з якою клієнт мобільної гри з'явиться в Google Play Store та App Store буде залежати від регіону проживання користувачів. Однак до 30 квітня Legends of Runeterra буде доступна на смартфонах у всіх регіонах, крім Китаю та В'єтнаму. В українському Google Play вже з'явилася сторінка ігри.

Розробники оголосили, що учасники бета-тесту, а також нові користувачі, які приєднаються до гри до 8 травня, отримають у нагороду ексклюзивного захисника – поро місячного світла.

Legends of Runeterra можна буде завантажити на ПК та смартфони безкоштовно.