Людина-павук буде ексклюзивним персонажем консолей Sony / скріншот store.playstation.com

Людина-павук стане новим персонажем супергеройського екшену Marvel's Avengers в березні 2021 року. Його отримають лише власники консолей PlayStation 4 та PlayStation 5.

Як повідомили користувачі форуму Reddit, точну дату виходу нового персонажа розкрив британський онлайн-магазин Game.

У листі для користувача магазин розкрив дату появи Людини-павука у грі / reddit.com

Читайте також"Халк — трощити!": Враження после закритого бета-тесту гри "Месники"

Раніше розробники з Crystal Dynamics говорили про те, що Людина-павук стане новим персонажем Marvel's Avengers на початку наступного року. Однак точної дати вони не називали. Крім Людини-павука, в екшні з'являться й інші додаткові персонажі. Один з офіційно підтверджених — це Соколине око.

Також датамайнери виявили в файлах гри інформацію про ще не анонсованих героїв. Серед них Доктор Стрендж, Капітан Марвел, Людина-мураха, Багряна Відьма, Віжн, Зимовий Солдат, Чорна Пантера та інші. Чи додадуть цих персонажів у гру — невідомо.

Трейлер Marvel's Avengers

Що таке Marvel's Avengers

  • Marvel's Avengers - це супергеройський екшн від студії Crystal Dynamics. Гра вийде 4 вересня на PlayStation 4, Xbox One та ПК. Пізніше її перенесуть на PS5 та Xbox Series X.
  • За сюжетом Месники розпадаються через трагічні події. Та за кілька років супергероям доведеться об'єднатися знову, щоб протистояти глобальній загрозі.
  • Крім сюжетної кампанії в грі буде кооперативний режим для чотирьох користувачів.