Mafia: Definitive Edition вийде 25 вересня / store.steampowered.com

Видавець 2K Games передчасно опублікував геймплейний ролик ремейка гангстерської гри Mafia.

Відео з коментарями президента і творчого керівника студії Hangar 13, Хейдена Блекмана, з'явилося на YouTube-каналі видання IGN.

Геймплей Mafia: Definitive Edition

У ролику показана одна з найбільш знаменитих місій Mafia, де Поллі і Томмі рятують Сема. Також розробники показали, як використовували технологію захоплення рухів, щоб оновити сцени діалогів.

Крім того, в Hangar 13 зазначили, що для ремейка вони повністю оновили ігровий процес. Так, наприклад, стрілянину в Mafia: Definitive Edition вони перенесли з Mafia 3, а в місті зробили більше точок інтересу. Однак розробники підкреслили, що зберегли всі сюжетні місії і інші ключові елементи оригінальної Mafia.

Спочатку Mafia: Definitive Edition повинна була вийти 28 серпня на ПК, PlayStation 4 та Xbox One. Однак її реліз перенесли на 25 вересня.

Нагадаємо, оригінальна Mafia з підзаголовком The City of Lost Heaven вийшла 2002 році на ПК. Через два роки її перенесли на PS2 та Xbox. Гра отримала високі відгуки користувачів і критиків, а незабаром стала культовою. Сиквел вийшов у 2010 році на ПК, PS3 та Xbox 360. Реліз третьої частини відбувся у 2016 році на ПК, PS4 та Xbox One.