Марк Волберг зайнятий на зйомках фільму за мотивами гри Uncharted / фото vokrugzvezd.com

Голлівудський актор Марк Волберг ("Трансформери: Останній лицар") на своїй сторінці в Instagram постав в образі Віктора Саллівана, одного з героїв фільму за мотивами пригодницької гри Uncharted.

Актор не сказав безпосередньо, що відростив вуса для ролі "Саллі" у фільмі Uncharted. Однак відомо, що саме зараз Волберг зайнятий на зйомках екранізації разом з Томом Холландом ("Людина-павук: Повернення додому").

Віктор Салліван - цього персонажа зіграє Марк Волберг / фото videogamer.com

А ось Том Холланд раніше опублікувавши фото, де він постав в образі Нейтана Дрейка.

Том Холланд у ролі Нейтана Дрейка / фото instagram.com/tomholland2013

Про що фільм Uncharted

Фільм створюється за мотивами однойменної серії ігор від студії Naughty Dog. Майбутня екранізація розповість про юність мисливця за скарбами на ім'я Нейтан Дрейк. Його зіграє Том Холланд, а Марк Уолберг виконає роль наставника Нейта, Віктора Саллівана. У стрічці також зніметься Антоніо Бандерас.

Зйомки і прем'єра

  • У екранізації ще на етапі препродакшена кілька разів змінювалися постановники. У підсумку режисерське крісло зайняв Рубен Флейшер, який зняв такі стрічки, як "Ласкаво просимо в Zомбіленд" і "Веном".
  • Зйомки повинні були початися ще навесні 2020 року, проте через пандемію коронавірусу Sony Pictures Entertainment зупинила виробництво картини.
  • Знімальний процес відновили влітку, а прем'єру фільму перенесли на 8 жовтня 2021 року.
  • Раніше знімальний майданчик відвідував креативний директор Uncharted 4: A Thief's End, Ніл Дракманн, а також актор Нолан Норт, який виконав роль Нейтана Дрейка у грі.