Мілла Йовович у головній ролі в стрічці "Мисливець на монстрів" / фото es.ign.com

Кінокомпанія Sony Pictures представила дебютний трейлер фільму "Мисливець на монстрів", знятого за мотивами гри Monster Hunter. Головну роль в екранізації виконала Мілла Йовович ("П'ятий елемент","Оселя зла").

Стрічка вийде в прокат в українських кінотеатрах 3 грудня.

Трейлер фільму "Мисливець на монстрів"

Про що фільм "Мисливець на монстрів"

  • Стрічка розповідає про елітний загін солдатів на чолі з лейтенантом Артеміс (Мілла Йовович), який потрапляє в паралельний світ. Там герої стикаються з гігантськими чудовиськами. Щоб вижити та перешкодити тварюкам потрапити на Землю, вони об'єднуються з Мисливцем, який вміє вбивати монстрів. Мисливця зіграв Тоні Джаа – тайський актор, відомий за фільмами "Онг Бак" та "Форсаж 7".
  • У фільмі також знялися Рон Перлман ("Геллбой: Герой з пекла"), Дієго Бонета ("Термінатор: Фатум") та Міган Гуд ("Шазам").
  • Режисером стрічки виступив чоловік Мілли Йовович – Пол У. С. Андерсон, який раніше зняв серію фільмів" Оселя зла" за мотивами ігрової франшизи Resident Evil.
  • Зйомки проходили в жовтні 2018 року в Кейптауні (ПАР).
  • "Мисливець на монстрів" планувалося випустити в прокат у вересні 2020 року. Однак через пандемію COVID-19, реліз картини відклали до грудня.

Monster Hunter

Monster Hunter – це серія ігор в жанрі action-RPG від компанії Capcom. Перша частина гри вийшла у 2004 році на PlayStation 2, а остання – у 2018-му. Загалом всі ігри франшизи розійшлися тиражем у 64 мільйони копій. Таким чином Monster Hunter стала другою найбільш продаваною серією компанії Capcom після Resident Evil.