Кано смажить сосиски в новому трейлері Mortal Kombat 11 / скріншот

Студія NetherRealm випустила новий трейлер доповнення для файтинга Mortal Kombat 11. У ньому показані прийоми Friendship.

Трейлер Friendship для Mortal Kombat 11

В ролику можна помітити Термінатора на мотоциклі, неонового Рейдена, Джакса, який грає на саксофоні та багато інших веселих прийомів, якими можна добивати суперника.

Friendship додадуть в гру безкоштовно 26 травня. Тоді ж вийде платне доповнення Aftermath. Воно додасть у гру нову сюжетну кампанію, яка стане продовженням історії Mortal Kombat 11. В останню частину файтинга повернуться бійці Фудзін і Шива, а гостьовим персонажем стане Робокоп. Aftermath вийде на ПК, Xbox One та PS4.

Трейлер доповнення Aftermath для Mortal Kombat 11

Нагадаємо, Mortal Kombat 11 – це остання на сьогодні частина легендарного файтинга, в якому бійці Землі борються з силами зла із Зовнішнього світу. Mortal Kombat 11 вийшов 23 квітня 2019 року на ПК, PS4, Xbox One, Nintendo Switch і найуспішнішою грою в історії франшизи. Крім основних бійців, в MK11 є гостьові персонажі – ними стали герої коміксів Джокер і Спаун, а також знаменитий кіборг – Термінатор.