The International 10 пройде з 5 по 15 серпня в Швеції / twitter.com

Компанія Valve оголосила дати проведення The International 10 – найбільшого кіберспортивного чемпіонату з гри Dota 2 із загальним призовим фондом $40 мільйонів. Як і очікувалося, він пройде у Стокгольмі (Швеція) з 5 по 15 серпня.

Дати проведення the International 10 / фото twitter.com/wykrhm

Груповий етап турніру розпочнеться 5 серпня і закінчиться 8-го. А основна стадія чемпіонату триватиме п'ять днів з 10 по 15 серпня.

Спочатку турнір The International 10 планувалося провести минулого року. Захід мав пройти на 85-метровій арені Ericsson Globe в Стокгольмі. Але через пандемію коронавірусу Valve спочатку перенесла турнір, а потім й зовсім відклала його до наступного року.

Відео дня

Нагадаємо, що взимку 2020 року, коли The International 10 ще не перенесли, Valve почала приймати заявки на організацію наступного турніру від міст з усього світу. Для проведення чемпіонату потрібно було надати закритий майданчик місткістю не менше 15 тисяч осіб, а також виконати низку інших умов. Офіційну заявку на проведення наступного The International подала й Київська міська державна адміністрація.