The International - головний турнір із Dota 2 / reddit.com

Київська міська державна адміністрація подала офіційну заявку на проведення в наступному році найбільшого кіберспортивного турніру у світі – The International 2021.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив співзасновник Maincast та один з найпопулярніших коментаторів Dota 2 – Віталій v1lat Волочай.

«Минулого тижня закінчився термін подачі заявок на проведення The International 2021. Київ подав офіційну заявку на проведення найбільшого турніру у світі кіберспорту! Дякуємо усім за підтримку! І будемо сподіватися, що результат буде хорошим. Будемо сподіватися і чекати відповіді», – зазначив Волочай.

Відео дня
Заявка на проведення турніру / facebook.com

Нагадаємо, наприкінці лютого компанія Valve почала приймати заявки на організацію The International 2021 від міст з усього світу. Для проведення чемпіонату потрібно надати критий майданчик місткістю не менше 15 тисяч осіб, а також виконати ряд інших умов.

В цьому році The International 2020 пройде у Швеції з 18 по 23 серпня. Однак через пандемію коронавіруса проведення чемпіонату залишається під питанням. Ймовірно, організатори вирішать проводити турнір без глядачів.