Некультурна бабуся і терміни релізу: з'явився новий трейлер Atomic Hearts / фото Mundfish

Студія Mundfish опублікувала новий трейлер шутера Atomic Hearts. У ролику розробники оголосили приблизні терміни релізу гри і розкрили деякі подробиці сюжету.

Спочатку на відео показується Підприємство №3826 — головне місце дії проекту. Тут розроблялася нейромережа "Колектив 2.0", яка дозволила б людям швидко освоювати будь-які знання. Однак у комплексі з невідомих причин стався бунт роботів. Механічні істоти захопили Підприємство і знищили майже весь персонал. Розібратися в інциденті повинен головний герой — майор Нечаєв.

У трейлері показується, як він проникає на територію закритого комплексу, бореться з механізмами і зустрічається з різними персонажами. Один з них — дівчина з кольоровим волоссям, а другий — бабуся, яка використовує нецензурну лексику. Видовищні битви в ролику супроводжуються треками Міка Гордона, композитора DOOM. А в кінці трейлера розробники оголосили терміни релізу гри. Вона вийде в період з вересня по грудень 2022 року.

Детальніше про Atomic Hearts

  • У грі реалізовані просторі локації, які наповнені головоломками і різними ресурсами. Останні застосовуються для створення корисних предметів і поліпшення зброї.
  • Atomic Hearts відзначиться різноманітними сутичками. Користувачі зможуть вступати в ближній бій, битися на дистанції і застосовувати активні навички, які доступні завдяки полімерній рукавиці головного героя.
  • Однією з центральних особливостей проекту стане штучний інтелект. Якщо в якійсь точці світу піднімається тривога, туди відразу відправляється підкріплення. Тому іноді краще діяти приховано.

Вас також можуть зацікавити новини: