Оновлення Desolation вже доступне на всіх платформах / blog.playstation.com

Для космічного симулятора No Man's Sky вийшло велике безкоштовне оновлення під назвою Desolation з моторошними покинутими кораблями.

Про це засновник студії Hello Games, Шон Мюррей, повідомив в офіційному блозі PlayStation.

Трейлер до оновлення Desolation для No Man's Sky

Оновлення Desolation вже доступне на PlayStation 4, Xbox One та ПК.

Читайте такожСамураї, Якудза і квітуча сакура. Ігри з японським колоритом

«У глибокому космосі були виявлені покинуті вантажні кораблі. Поодинці або групами гравці зможуть розкрити шлюз такого човна і дослідити його небезпечний інтер'єр, який генерується процедурно. В цих суднах хоробрих дослідників чекають цінні ресурси і елементи сюжету. Тут можна знайти навіть унікальні поліпшення для свого корабля», – зазначив Мюррей.

Розробник додав, що деякі космічні кораблі були захоплені ворожими формами життя, тому гравцям краще досліджувати такі місця в компанії з іншими користувачами.

Крім того, оновлення Desolation додасть у гру поліпшення балансу зброї і супротивників. Завдяки цьому бої стануть ще більш напруженими і динамічними.

Desolation стане четвертим великим оновленням для гри за цей рік. Попереднє оновлення, під назвою Exo Mech вийшло у квітні і додало у No Man's Sky пілотованих роботів.

Що таке No Man's Sky

No Man's Sky - це науково-фантастичний космічний симулятор від британської студії Hello Games. Дії гри розгортаються на просторах процедурно-згенерованого всесвіту, де все, від зоряних систем до окремих планет та істот на них, створюється абсолютно випадково. Завдання гравця – долетіти до центру галактики та розгадати таємничий секрет. На своєму шляху користувач може досліджувати нові планети, битися, а також добувати ресурси для поліпшення корабля і зброї.

Гра вийшла у 2016 році на ПК та PS4. У 2018 році реліз No Man's Sky відбувся на Xbox One.