Нова частина паперового Маріо / nintendo.com

Нова частина рольової гри Paper Mario з підзаголовком The Origami King вийде на гібридній консолі Nintendo Switch 17 липня.

Трейлер Paper Mario: The King Origami

За сюжетом, самопроголошений король орігамі вирішив підім'яти під себе Грибне королівство. Він обмотав маєток принцеси Піч гігантським кольоровим серпантином і перемістив його до далекої гори. Зупинити злого короля і врятувати принцесу може тільки водопровідник Маріо.

У новій грі головному герою дали здатність під назвою 1000-Fold Arms – «руки тисячі прийомів», яка дозволяє взаємодіяти з навколишнім світом, відкривати нові шляхи, розгадувати головоломки і багато іншого.

Розробники обіцяють, що Paper Mario: The Origami King буде нова кругова бойова система, яка дозволить гравцям вибудовувати розосереджених ворогів в одну лінію, щоб завдати їм максимального удару. Самі битви будуть покроковими.

Бойова система в Paper Mario: The Origami King / nintendo.com

Допомагати гравцеві будуть не лише давні знайомі, але і нові союзники, серед яких дочка злого короля, а також заклятий ворог Маріо – Боузер.

Оформити передзамовлення на нову частину гри про паперового Маріо можна вже сьогодні.

Нагадаємо, Paper Mario – це серія рольових ігор про Маріо. Головна особливість серії в тому, що в грі тривимірний навколишній простір, а персонажі є двомірними, як аркуш паперу.