Sherlock Holmes Chapter One вийде 23 червня / фото Frogwares

В американському PlayStation Store з'явилася дата виходу Sherlock Holmes Chapter One – української пригодницької гри про молодого Шерлока Холмса.

Відповідно до опису на сторінці гри, реліз повинен відбутися 23 червня 2021 року. Однак розробники зі студії Frogwares в коментарі УНІАН спростували цю інформацію.

За словами Сергія Оганесяна, менеджера з маркетингу в компанії Frogwares, ця дата червня з'явилася "в результаті технічної помилки" і не відповідає дійсності. Справжню дату виходу гри розробники поки не розкривають.

Сторінка гри в американському PS Store / скріншот

Ігровий процес Sherlock Holmes Chapter One

Детальніше про Sherlock Holmes Chapter One

  • Sherlock Holmes Chapter One розповість про 21-річного Шерлока Холмса. Сюжет буде розвиватися навколо таємниці смерті матері головного героя. Однак молодий детектив-початківець також буде братися й за інші розслідування.
  • Дії розгорнуться у відкритому світі, де, виконавши сюжетне завдання, гравець зможе досліджувати місцевість і розслідувати різноманітні злочини. Всього в Chapter One буде 5 основних і понад 30 додаткових квестів. На проходження всієї гри піде близько 50 годин.
  • Розробники стверджують, що в грі буде кілька фіналів. Вони залежатимуть від того, кого звинуватить гравець. Головна особливість полягає в тому, що гра не даватиме підказок, тому користувач може зробити помилку та звинуватити невинного.

Реліз Sherlock Holmes Chapter One відбудеться на PlayStation 5, Xbox Series X/S та ПК, а також на консолях минулого покоління.