Demon's Souls на PS5 буде працювати в двох режимах / фото blog.playstation.com

Sony опублікувала новий трейлер з геймплеєм ремейка Demon's Souls. Гра вийде 12 листопада ексклюзивно на PlayStation 5.

Відповідним відео компанія поділилася в блозі PlayStation.

Геймплейний трейлер Demon's Souls

У ролику можна побачити оновлені локації та битви з деякими босами. Одночасно з трейлером деякі західні видання почали ділитися своїми враженнями від ремейка. Портал IGN повідомив, що Demon's Souls на PS5 не буде завантажень, а сама гра зможе працювати в двох режимах:

  • У кінематографічному режимі – 4K 30FPS;
  • У продуктивному режимі – в динамічному 4К та 60FPS;
Битва з босом / фото blog.playstation.com

Крім того, в рімейку з'явиться фоторежим з різними фільтрами. Він буде схожий на аналогічну функцію в Ghost of Tsushima. Головний герой гри отримає обмеження на кількість лікувальних трав, пише видання Polygon.

Про що Demon's Souls

  • За сюжетом, 12-й монарх Болетарії, король Аллант, виконав стародавній ритуал заклику душ. На його поклик відгукнувся Найстаріший – древній могутній демон. З появою Найстарішого все королівство огорнув туман, з якого виникли моторошні монстри. В результаті Болетарія виявилася відрізана від зовнішнього світу. Гравцеві доведеться взяти на себе роль лицаря, який повинен пробитися крізь темряву і здолати Найстарішого.
  • Оригінальна Demon's Souls вийшла в 2009 році ексклюзивно для PlayStation 3 та породила цілий жанр соулслайк-ігор, що відрізняються високою складністю. Ремейк був анонсований в червні 2020 року на презентації Future of Gaming.
  • Ремейк Demon's Souls вийде 12 листопада на PlayStation 5.