В арсеналі нового агента гранати з наноботами і турель / скріншот playvalorant.com

Студія Riot Games офіційно анонсувала появу нового персонажа для багатокористувацького онлайн-шутера Valorant.

Розробники представили трейлер нового агента на ім'я Killjoy.

Трейлер нового агента у Valorant

У ролику продемонстровано здатності нового агента. Насамперед Killjoy може випускати бота, що атакує ворогів в зоні ураження. Також персонаж може кидати гранату з наноботами і встановлювати турель, яка буде стріляти в супротивників. Ультимативна здатність нового героя – встановлення пристрою, який накладає на суперників негативні ефекти.

У Riot Games не повідомили, коли саме Killjoy з'явиться в грі. Проте раніше розробники обіцяли додавати в Valorant по шість персонажів у рік.

Що таке Valorant

Valorant – це тактичний багатокористувацький умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства супротивників, так і успішний підрив бомби. Гравцям доступні 11 персонажів з унікальними навичками і ультимативними здібностями. Нагадаємо, закритий бета-тест Valorant стартував 7 квітня і тривав до 28 травня. Гра вийшла 2 червня на ПК. На агрегаторі рецензій Metacritic шутер отримав 80 балів від критиків та 5,3 бала від користувачів.