Спочатку Cuphead вийшов у 2017 році на ПК та Xbox One / store.steampowered.com

Знаменитий платформер Cuphead може вийти на PlayStation 4.

Відповідну сторінку в британському PS Store виявили користувачі форму ResetEra.

Незабаром після виявлення Sony приховала з магазину сторінку гри. Однак користувачі помітили в Twitter пост організатора Summer Game Fest 2020, Джеффа Кілі, про те, що сьогодні о 18:00 відбудеться анонс від його «улюбленої інді-студії». Ймовірно, розробники оголосять про вихід Cuphead на PS4.

Cuphead у британському PS Store / resetera.com

Користувачі припускають, що на PlayStation 4 платформер вийде одночасно, з анонсованим раніше доповненням The Delicious Last Course.

Трейлер Cuphead

Нагадаємо, Cuphead - це платформер від інді-студії StudioMDHR Entertainment, створений у стилістиці мультфільмів 1930-х років. За сюжетом головний герой, Капхед, програв у суперечці з дияволом і намагається повернути борг. У гравця є помічник, з яким вони разом вирушають у подорож по дивовижних світах, борючись з усіма на своєму шляху. У процесі гри можна отримувати нову зброю, вивчати нові прийоми і вирішувати головоломки. Cuphead вийшов на ПК та Xbox One у 2017 році й отримав безліч захоплених відгуків. У 2019 році платформер вийшов на Nintendo Switch. На агрегаторі Metacritic у ПК-версії гри 88 балів від критиків та 8,2 бала від користувачів.