Prey вийшла у 2017 році на ПК, Xbox One та PS4 / store.playstation.com

Науково-фантастичний шутер Prey можуть випустити для шоломів віртуальної реальності PlayStation VR.

Відповідну інформацію співробітники порталу TheNerdMag виявили на сайті британської торговельної мережі ShopTo.

Читайте такожУ червні передплатники PS плюс отримають Call of Duty: WWII та Star Wars Battlefront II

Відео дня

Незабаром сторінка Prey VR зникла з сайту інтернет-магазину. Однак користувачі впевнені, що версія гри для шоломів віртуальної реальності існує і незабаром буде анонсована. Річ у тому, що ShopTo вже неодноразово був помічений за розкриттям релизной інформації. Раніше магазин за три місяці до виходу опублікував дату релізу ексклюзиву PS4 – гри Dreams.

Студія Arkane ніяк не прокоментувала витік.

Що таке Prey

Prey — це науково-фантастичний шутер від першої особи, створений студією Arkane. Дії гри розгортаються на космічній станції «Талос-1», яка знаходиться в першій точці Лагранжа на орбіті навколо системи Земля-Місяць. Головний герой на ім'я Морган Ю намагається знайти спосіб залишити станцію, щоб врятуватися від загарбників-іншопланетян. Щоб вижити гравець повинен вивчати іншопланетні здібності, вміти маскуватися під об'єкти оточення, шукати ресурси та зброю.

Prey вийшла у 2017 році на ПК, PS4 та Xbox One. На агрегаторі рецензій Metacritic у PS4-версії гри 79 балів від критиків та 7,8 – від користувачів.

Нагадаємо, зараз в PlayStation Store на Prey діє знижка 70%. Гру можна придбати за 359 грн. Акція триватиме до 11 червня.