На презентації PlayStation 5 можуть показати Horizon Zero Dawn 2 / store.playstation.com

Сьогодні, 11 червня, відбудеться презентація Future of Gaming, на якій будуть показані нові ігри для PlayStation 5.

Читайте такожПрезентація PlayStation 5 відбудеться 11 червня

Sony не повідомляла, скільки ігор буде показано, проте відомо, що захід триватиме близько півтори години. Тому можна припустити, що новинок буде багато.

Відео дня

За останні кілька місяців у мережі з'явилося безліч інсайдерських чуток про тайтли, які готує компанія. Ігри, які можуть показати на Future of Gaming, можна умовно розділити на дві категорії: ті, про яких писали найбільше, і ті, яким дісталося трохи менше уваги.

До першої категорії можна віднести Horizon Zero Dawn 2, New Ratchet and Clank, Gran Turismo 7, Demon's Souls Remake, перезапуск Silent Hill, ремастер Bloodborne, нову частину Resident Evil і Call of Duty 2020.

Менш згадуваними (але не менш цікавими) були чутки про вихід Final Fantasy XVI, Starfield, ремастера Red Dead Redemption, нових частин Crash Bandicoot і Batman, GhostWire: Tokyo, гри за Гаррі Поттером, God of War 2, Marvel's Spider-Man 2, BioShock 4, Far Cry 6 і неназваного проекта Хідео Кодзіми.

God of War / store.playstation.com

Також буде дивно, якщо на сьогоднішній презентації нам не покажуть новий матеріал про першу офіційну гру для PlayStation 5 - Godfall. Зараз про неї відомо небагато: гра буде фокусуватися на боях в ближньому бою і кооперативному режимі.

Які з цих чуток виявляться правдою, перевіримо вже сьогодні, в 23:00, під час показу Future of Gaming. Трансляцію можна буде подивитися на нашому сайті.