Підліток з Індії витратив батьківські $22 тисячі в PUBG Mobile / pubg.com

Школяр з індійського міста Пенджаб витратив у PUBG Mobile більше 1,6 млн рупій (майже 22 тисячі доларів) на внутрішньоігрові покупки.

Читайте такожГеймер з Китаю витратив на персонажа з гри $1,4 млн, а його друг продав цього героя за $552

Покупки 17-річний підліток здійснював з телефону батька, який попросив для навчання. Ґеймер весь вільний час проводив у грі, і незабаром дізнався, що до телефону прив'язана банківська карта, повідомляє Tribune India.

Відео дня

Після цього він почав скуповувати різні предмети з бойового пропуску третього сезону PUBG Mobile. Щоб приховати покупки, школяр видаляв з телефону всі повідомлення про транзакції.

У результаті ґеймер витратив гроші, які повинні були піти на його навчання, а також на медичну страховку для батька. Дізнавшись про розтрати, батьки вирішили відправити сина відпрацьовувати витрачені кошти - він працює в майстерні, ремонтуючи скутери

"Я просто не можу дозволити йому сидіти вдома без діла і не можу дати йому мобільний телефон навіть для навчання. Він працює в майстерні з ремонту скутерів, щоб зрозуміти, як важко заробляти гроші. Я в безнадійній ситуації, оскільки гроші були заощаджені для майбутнього мого сина", - розповів засмучений батько.

Нагадаємо, гра PUBG Mobile, а також її версія для китайського ринку, Game For Peace, заробила понад $3 мільярдів за весь час з моменту релізу в 2018 році.