PlayStation став офіційною ігровою платформою "Реалу" / фото playstation.com

Бренд PlayStation і футбольний клуб "Реал Мадрид" підписали стратегічну партнерську угоду. В межах договору PS4 та PS5 стануть офіційними ігровими консолями спортивного клубу.

Партнерство торкнеться основних чоловічих і жіночих футбольних команд, а також баскетбольного складу, йдеться на сайті "Реал Мадрида".

Партнерство з PlayStation торкнеться чоловічих та жіночих команд клубу / фото realmadrid.com

"Ми вітаємо PlayStation в якості офіційної консолі "Реал Мадрида". Партнерство між цими двома провідними брендами спрямоване на те, щоб запропонувати нашим фанатам платформу для зв'язку між клубом і віртуальним світом за допомогою нових і унікальних можливостей", – заявив Еміліо Бутрагеньо, директор клубу з інституційних зв'язків.

Генеральний менеджер Sony Interactive Entertainment Iberia, Ліліана Лапорте, також прокоментувала партнерську угоду, зазначивши, що "обидва бренди зможуть запропонувати мільйонам людей багато годин розваг, як на традиційних спортивних майданчиках, так і віртуально".

Нагадаємо, сьогодні, 9 жовтня відбувся реліз футбольного симулятора FIFA 21 на ПК, Xbox One, Nintendo Switch та PlayStation 4.