Red Dead Redemption 2 / store.steampowered.com

Гра Red Dead Redemption 2 поповнить бібліотеку сервісу Xbox Game Pass 7 травня. Екшн від студії Rockstar Games стане доступний передплатникам тільки на консолях Xbox One.

Про це компанія Microsoft повідомила на своєму офіційному сайті.

У Microsoft також зазначили, що 7 травня з сервісу Xbox Game Pass приберуть іншу гру Rockstar – GTA 5.

Нагадаємо, Xbox Game Pass — це сервіс компанії Microsoft, який надає можливість грати за передплатою на Xbox One або на ПК.

Трейлер Red Dead Redemption 2

Про що Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 – це вестерн у відкритому світі від компанії Rockstar. Дії гри відбувається у 1899 році на Дикому Заході, на території кількох вигаданих штатів США. Сюжет гри розповідає про Артура Моргана, одного з членів банди Датча Ван дер Лінде. Після невдалого пограбування порома бандити змушені ховатися в глушині від федеральних агентів і мисливців за головами. В Red Dead Redemption 2 крім сюжетної кампанії є багато цікавих побічних місій і занять для гравця, серед яких: перестрілки, пограбування, полювання на диких тварин і скачки на конях. Red Dead Redemption 2 високо оцінили, як критики, так і геймери. На агрегаторі Metacritic у гри 97 балів. Лише за перші два тижні з моменту релізу Red Dead Redemption 2 розійшлася тиражем понад 17 млн копій.